SALLENT

PLA DE BARRIS
Recuperem la Riba
del Llobregat

Inici  /  Actuacions a la Riba de Sallent  /  Millora de l'accessibilitat del barri de la Rampinya
Millora de l'accessibilitat del barri de la Rampinya

Millora de l'accessibilitat del barri de la Rampinya

La forta pendent d'accés a la Rampinya fa que la gent gran, persones amb dificultats de mobilitat i cotxets tinguin greus problemes per accedir a aquest barri. Per aquesta raó l'equip de govern ha proposat la construcció d'un ascensor.

Aquesta actuació unirà el final del carrer Concepció amb un nou mirador i la carretera de Sallent, on hi ha un desnivell de 17 metres. A més a més, el projecte també preveu la nova urbanització del carrer Concepció, eliminant les voreres i esdevenint un carrer de plataforma única que faciliti l'accessibilitat.

Aquesta inversió té un cost aproximat de 175.000 euros per l'ascensor i 95.000 per la urbanització del carrer. Aquests imports estan subvencionats en un 75% per la Generalitat de Catalunya, i el 25% restant per l'Ajuntament de Sallent.

Amb aquesta actuació l'equip de govern vol mirar cap al present i futur, ja que considera que el barri de la Rampinya és un dels espais del municipi que pot desenvolupar-se en un futur breu, esdevenint un lloc atractiu per poder-hi viure, i d'aquesta manera s'hi facilita l'accés i el fa més lligat al poble.

Què s'està fent?